Bestuur

Ben Verschuren; voorzitter
Ben is dichter/schrijver
Initiator van de Hagelezing en Stijlkamerconcerten in Princenhage.
Ben is sinds een jaar voorzitter.
Zijn taken zijn omvangrijk; hij maakt maandelijks de Gele Loper (Nieuwsbrief). Hij zette de van Gogh wandeling op en ook Het Gele Uur en de Gele Huis Kunstlezing vallen onder zijn verantwoordelijkheid.

Lidy Meier
Lidy was tot voor kort secretaris van Cultuur in Princenhage en nu lid.Zij is beeldend kunstenaar en heeft haar opleidingen gevolgd op o/a/ St Joost; grafische vormgeving, daarna is zij zich gaan bekwamen in olieverf technieken, bronswerk en ceramiek. Lidy onderhoudt vooral contacten naar buiten, zij heeft een breed netwerk en is niet bang om nieuwe contacten te leggen.

Arnold Verbakel; penningmeester
Arnold ondersteunt de stichting vooral op het financiële en administratieve vlak. Zij expertise vond zijn oorsprong in zijn werkzame leven. Arnold zijn motivatie komt voort uit de mogelijkheden die de stichting biedt om samen actief te zijn op cultureel gebied.

Ada Krowinkel, bestuurslid van de Stichting Cultuur in Princenhage. Ada maakt kleurrijke abstracte kunst, zij geeft schilderworkshops en doet mee aan kunstprojecten. In haar werkzame leven was Ada projectleider bij de Kamer van Koophandel, maar nu met pensioen. De combi kunstenaar/projectleider komt goed uit als bestuurslid.

Marius van Dongen
Marius is lid van de Dorpsraad Princenhage.
Vanuit Princenhage Begroot (mei 2017) werd Marius de mogelijkheid geboden om muzieklessen voor kinderen dichter bij huis op te gaan starten. Hij zocht hiervoor mensen om dit samen met hem te doen zo werd Cultuur in Princenhage opgericht. Marius zorgt via sponsors voor financiële ondersteuning.